Ga naar hoofdinhoud

Naus krijgt nieuwe eigenaar


De Faber Halbertsma Group verkoopt Naus Kisten & Pallets per 1 september aan Vierhouten Pallets. Het vastgoed in Espel, de 14 medewerkers en alle productiemiddelen maken deel uit van de overname. Er vallen geen ontslagen.

Naus produceert houten (landbouw)kisten voor de agro-business in binnen- en buitenland.

Stand-alone

De Faber Halbertsma Group biedt palletpoolingdiensten aan in Europa en produceert duurzame ladingdragers. De groep bestaat uit verschillende gespecialiseerde pooling- en productiebedrijven. CEO Ingrid Faber: “Naus is de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft een internationaal imago van kwalitatief hoogwaardige kisten opgebouwd.”
Omdat de groep zich de laatste jaren hoofdzakelijk focust op de productie en pooling van houten pallets in heel Europa, past een ‘stand-alone’ kistenfabriek echter niet langer in de bedrijfsstrategie.

Goede uitbreiding

Vierhouten Pallets levert zowel nieuwe als gebruikte pallets aan klanten in Nederland, België en Duitsland. Directeur Gerrit Jansen: “Voor ons bedrijf vormt Naus een goede uitbreiding van de bestaande activiteiten, na recente overnames van Pallethandel Panhuis Lelystad en De With Pallets in Zeewolde.”

Lees ook: Palletbedrijven gaan samen

2 reacties op “Naus krijgt nieuwe eigenaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer