Ga naar hoofdinhoud

Niet te missen rondetafelsessies tijdens de Houtdag 2018

Al een aantal jaren worden tijdens de Houtdag rondetafelsessies georganiseerd. Dit om de deelnemers kennis te laten maken met de vele mogelijkheden van hout. Ook dit jaar is er een fijne selectie gemaakt.

Tijdens de Houtdag 2018 is er weer een mooi overzicht aan kennissessies te volgen. In deze sessies geven experts en voorlopers van houthandels, timmerfabrieken, producenten en onderzoeksinstituten diepgang aan een keur van onderwerpen.

Een prachtige mogelijkheid voor deelnemers om hun kennis bij te spijkeren. Er is direct contact met sprekers en vele houtexperts. Dit gebeurt aan statafels in de zaal en op de Informatiemarkt bij de stands.

Enkele rondetafels uitgelicht:

Ro Koster en Ad Kil van RO&AD Architecten (zie foto) zijn niet alleen op het hoofdpodium te bewonderen, maar geven ook een rondetafel met het onderwerp Absurdisme in de architectuur

Een van de sprekers op de Houtdag 2018 is bouwinnovator Atto Harsta. Hij verkent de ongekende mogelijkheden van engineered wood.

Een veelbesproken onderwerp is circulaire houtoplossingen voor wanden en gevels. Klaas Jan Swager van Foreco geeft tekst en uitleg.

Nog meer weten over de zuivere houthoogbouw dan mag je de rondetafel over Mjøstårnet Brumunddal (81 m). met moderator: Rune Abrahamsen niet missen.

Fabian Schreurer geeft inzicht in het onmisbare CAD/CAM/CNC-aandeel binnen het bouwproces.

Daarnaast zijn er rondetafels van Daniele Tanzi (architect 3D Modeling), Herbert Neijnens (Rothoblaas), Wim Sturris (De Groot Vroomshoop), Albert Oudenaarden (Van den Berg Hardhout), Bryndis Perdijk (SHR Wageningen), Chris Duivenvoorden (Houthandel van Dam), Johan Nienhuis (Teknos Drywood), Eric de Munck (VVNH/Federatie Centrum Hout), Evan Buytendijk (Ingenieursbureau Evan Buytendijk) en geven FSC Nederland en Stora Enso Amsterdam acte de présence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer