Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe bestuurder CAO Houthandel

Hans Crombeen, die onlangs is aangesteld als eerste onderhandelaar voor de bouw-CAO, zal de komende periode alle werkzaamheden die zijn verbonden aan de CAO Houthandel overdragen aan Michel Steketee.

Deze werkzaamheden zijn onder andere de FNV-vertegenwoordiging in de besturen van het Houtopleidingscentrum (HOC), de Stichting Service Instituut Veiligheid, Arbeidsomstandigheden en Gezondheid (Sivag), de Stichting Fonds voor Onderzoek, Opleiding en Arbeidsverhoudingen in de Houthandel (Fonds O&A), het reguliere overleg met de werkgevers (paritair beraad) en de onderhandelingen voor de CAO Houthandel.
Michel Steketee (1966) werkte als schilder van 1983 tot 2000. Gedurende deze periode was Michel als kaderlid actief in de afdeling Rotterdam als belastinginvuller, vraagbaak en bestuurslid. Tevens maakte hij deel uit van de regionale en landelijke sectorraad afbouw.
In 2000 trad Michel in dienst van FNV Bouw en werkte hij tot 2007 als regiomedewerker van de regio Zuidwest. Van 2007 tot 2014 fungeerde hij als regiobestuurder regio Zuidwest: Meubel & Hout en district 23 (Rijnmond/Gouda). Vanaf juni 2013 is hij lid van de Vakraad voor de Timmerindustrie in Nederland. Per 1 mei 2014 is Michel benoemd tot FNV Bouw-bestuurder Meubel & Hout met als werkgebied regio Zuidwest en voert hij de onderhandelingen voor de CAO Hiswa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer