Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe eigenaar voor Houthandel Wobben

Houthandel Wobben in Nieuwleusen komt per 1 januari 2020 in handen van Bouwcenter Schippers in Dalfsen. Derk en Alien Wobben hebben binnen de familie geen opvolger en Bouwcenter Schippers was op zoek naar een locatie dichter bij de klant.

Door de overname en samenvoeging van beide bedrijven kunnen de klanten van Bouwcenter Schippers binnenkort beschikken over een ruim assortiment aan hout en over diverse machines voor houtbewerking. Klanten van Houthandel Wobben kunnen rekenen op een uitgebreider pakket aan ruwe bouwmaterialen.

Goede naam

“Ik ben ook blij dat door de overname de werkgelegenheid voor de jongens blijft bestaan”, aldus Derk Wobben. Richard Schippers: “Houthandel Wobben heeft een goede naam opgebouwd binnen onze regio. De onderneming staat voor een hoge kwaliteit, heeft goede medewerkers in dienst en heel veel kennis omtrent houtbewerking.” Houthandel Wobben gaat in 2020 verder onder de naam Bouwcenter Schippers.

Bouwcenter is een samenwerkingsverband van 26 zelfstandige familiebedrijven die bij elkaar 86 bouwmaterialengroothandels exploiteren. Bouwcenter Schippers is sinds 2002 gevestigd in Dalfsen.

(foto: Houthandel Wobben)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer