Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe eigenaar voor Proteus en Bemet

ECI Software Solutions, leider in cloudgebaseerde bedrijfsmanagementoplossingen, heeft de overname van het in Nederland gevestigde Trivest Beheer voltooid. Onder Trivest vallen onder meer Proteus Systems Europe en Bemet International, die zakendoen met bedrijven in de houtsector.

Trivest levert branchespecifieke softwareoplossingen voor kleine tot middelgrote productiebedrijven. Bijvoorbeeld ERP-software (Enterprise Resource Planning), APM-software (Advanced Production Managementsystem), MES-software (Manufacturing Execution System) en CAD/CAM-software.

ECI tekende half augustus een definitieve overeenkomst om Trivest te verwerven, met voltooiing onder voorbehoud van gespecificeerde wettelijke goedkeuringen en sluitingsvoorwaarden.

Acht bedrijven

De Trivest Software Group, met hoofdkantoor in Apeldoorn en vestiging in Zele (B), bestaat uit acht samenwerkende bedrijven. Dit zijn Ridder Data Systems in Harderwijk, Trimergo in Apeldoorn, Bemet International in Veenendaal, Proteus Systems Europe in Waardenburg, Wintheon in Hengelo, Inventive in Rijswijk en GNB in Emmeloord. De bijna driehonderd werknemers zetten zich in voor circa drieduizend klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer