Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe lichting houtmanagers

De houtindustrie heeft er zestien nieuwe gediplomeerde managers en kaderleden bij. Zij ontvingen recent in Almere hun diploma. De NBvT start in maart 2020 met de derde lichting van de specifiek op de houtsector gerichte Managementopleiding Industrieel Bouwen met Hout.

De managementopleiding is de opvolger van de opleiding Vakbekwaamheid Timmerindustrie die in het verleden door veel timmerfabrikanten is gevolgd. De inhoud is geactualiseerd en bevat onderdelen die de moderne houtmanager/ondernemer helpen bij zijn of haar bedrijfsvoering.

Alle facetten van de bedrijfsvoering

Deskundigen uit de praktijk verzorgen de lessen, waaronder een registeraccountant, een trainer in persoonlijke vaardigheden, een vaktechnische deskundige en specialisten in duurzaamheid, procesoptimalisatie en meer. Zo komt elk facet van de bedrijfsvoering aan bod.

De opleidingsdagen vinden plaats op een locatie centraal in het land of bij aangesloten bedrijven. Resultaat is een programma waarin deelnemers in de volle breedte kennis en vaardigheden opdoen (ook van elkaar), een persoonlijke ontwikkeling doormaken, een netwerk opbouwen en in staat zijn op hoog niveau adviezen te formuleren voor de eigen organisatie.

Meer informatie en deelname: opleidingscoördinator Rob Goosensen, r.goosensen@centrumhout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer