Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe naam

Ursa Paint in IJmuiden, de producent van RigoStep, Aquamaryn, Evert Koning en Rigo Wandstyling, heeft haar naam veranderd in RIGO Verffabriek.
Middels de nieuwe naam wil het bedrijf meer samenhang aanbrengen tussen de verschillende merken en tevens zijn identiteit duidelijker vorm geven.
RIGO Verffabriek is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1938 (Verfmanufactorij RiGo) verf produceert in IJmuiden. De eigenaren Toon en Machiel van Westerhoven, de derde generatie in de familie-onderneming, willen onder de nieuwe naam het vakmanschap, in de verschillende branches waarin zij actief zijn, gaan benadrukken. De vier merken en de winkel RIGO Verfcentrum blijven bestaan, alleen de overkoepelende bedrijfsnaam is gewijzigd.
RIGO is meer dan alleen een verffabriek. Het is ook een technisch laboratorium en een creatief atelier; de plek waar een vakman welkom is om nieuwe technieken te leren of te proberen. Schilders, parketteurs en stucadoors leren bij RIGO Verffabriek hoe zij zich met vakmanschap kunnen onderscheiden. Architecten, ontwerpers en stylisten kunnen er experimenteren met nieuwe kleuren, technieken en producten.

http://www.rigoverffabriek.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer