Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe opleiding Industrieel Bouwen met Hout

Begin 2018 start de tweede lichting van de branche-erkende NBvT-managementopleiding ‘Industrieel Bouwen met Hout’. De lessen zijn bedoeld voor personeel met een MBO- (niveau 4) of HBO-opleiding dat zich verder wil bekwamen in het aansturen van een modern hout(bewerkend) bedrijf en dat zich wil verdiepen in de houtindustrie, wet- en regelgeving en personeels- en financieel management. Ook VVNH-leden kunnen deelnemen aan de opleiding.

De managementopleiding Industrieel Bouwen met Hout geeft een brede inkijk in die zaken waar mensen op managementniveau mee te maken krijgen. Dat varieert van productieautomatisering en procesoptimalisatie tot wet- en regelgeving. De lessen gaan echter vooral over managementaspecten zoals personeel en organisatie, financiën, moderne marketing, businessmodellen, innovatie, duurzaamheid en ketensamenwerking.

 

De opleiding bestaat uit dertig studiedagen verdeeld over twee jaar en wordt verzorgd door gerenommeerde docenten en trainers met kennisniveau HBO/WO of trainers die vanuit hun eigen ervaring en visie deelnemers in de spiegel laten kijken van het hedendaagse bedrijfsleven.

Ook zijn er regelmatig gastsprekers en is er gelegenheid voor het bijwonen van excursies. Een opleidingscoördinator zorgt voor een optimale begeleiding van de leerlingen.

 

Nadat de deelnemer alle onderdelen met een voldoende heeft afgerond en de eindopdracht met presentatie succesvol heeft voltooid, ontvangt hij/zij het branche-erkende diploma ‘Managementopleiding Industrieel Bouwen met Hout’.

De kosten van de twee jaar durende Managementopleiding ‘Industrieel Bouwen met Hout’ bedragen € 7.450 excl. BTW, inclusief boeken, lesmateriaal en vier overnachtingen met diner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer