Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe voorzitter VVVF: Raymond de la Court

De vereniging van verf- en drukinktfabrikanten VVVF heeft sinds deze week een nieuwe voorzitter in de persoon van Raymond de la Court. Hij werd in de ledenvergadering unaniem gekozen en volgt hiermee Theo Wemmers (Sherwin-Williams) op wiens voorzitterstermijn na drie jaar afliep. Omdat deze ledenvergadering online werd gehouden, was de overdracht van de voorzittershamer symbolisch.

De la Court is goed bekend met de brancheorganisatie. Zowel vanuit zijn werkgever AkzoNobel als door zijn bestuurslidmaatschap van de VVVF. Hij pakt zijn nieuwe taak met enthousiasme op. “Ik kijk ernaar uit om mij als voorzitter in te zetten voor de VVVF. Een brancheorganisatie met een rijke historie van meer dan 100 jaar en een mooie toekomst, want onze vereniging is relevanter dan ooit. Samen met de leden werkt de VVVF elke dag aan een mooier, duurzamer en veiliger Nederland.”

Namens de VVVF wil ik mij richten op het verzekeren van een gelijk speelveld voor onze industrie. Daarnaast wil ik onze focus blijven houden op de thema’s die van belang zijn voor onze leden. Bijvoorbeeld duurzaam ondernemen, innovatie, wetgeving, en goed werkgeverschap.”

Achtergrond

Raymond de La Court heeft een uitgebreide internationale achtergrond in de FMCG / Branded Goods industrie en Retail, zowel B2C als B2B. Sinds zeven jaar is hij werkzaam bij AkzoNobel in de functie van bestuursvoorzitter van AkzoNobel Paints & Coatings Nederland. Daarnaast is hij directeur Benelux bij AkzoNobel Decorative Coatings.

Binnen het VVVF-bestuur had De la Court het thema wetgeving in portefeuille. Hij is dan ook vertrouwd met veel dossiers waar de verf- en drukinktindustrie mee te maken heeft. Maar ook met alle plannen die er nog aankomen vanuit de Europese Green Deal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer