Ga naar hoofdinhoud

Nog 3 dagen korting Houtwereld Praktijkdag

Het vakblad Houtwereld en Ingenieursbureau Evan Buytendijk verzorgen op vrijdag 10 november 2017 de zesde editie van de succesvolle Houtwereld Praktijkdag. U heeft nog vandaag, morgen en overmorgen de tijd om gebruik te maken van onze vroegboekkorting! Per 1 september geldt een hoger deelnametarief.

De Houtwereld Praktijkdag is een uniek kennis- en netwerkevenement voor en door de houtbranche. Het evenement biedt een inhoudelijk interessant congresprogramma in combinatie met een rondleiding door het gastbedrijf én in combinatie met persoonlijk contact. Het gastbedrijf dit jaar is Accoya-fabrikant Accsys Technologies in Arnhem.

Gasten kunnen op vrijdag 10 november 2017 rekenen op een geheel verzorgde middag rondom het thema ‘Waar gaan we heen met Hout?’. Op het programma staan interessante sprekers, dertig stands boordevol nieuws, een bezoek aan de nieuwbouw van Accsys, een kennisquiz, meerdere netwerkmomenten, de verkiezing van de ‘Slimste Toekomstgerichte Houtoplossing 2017’ en natuurlijk een lunch en een borrel met hapjes.

 

Klik HIER voor het programma.

 

De Houtwereld Praktijkdag brengt vakmensen samen in een groots spektakel. Bezoekers zijn handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, timmerlieden, houtbouwers, architecten, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.

 

U heeft nog 3 dagen om te profiteren van het Early Bird-tarief van € 55,00 per persoon. Aanmelden kan via onderstaande link.
Vanaf 1 september a.s. betaalt u het reguliere tarief van € 65,00 per persoon (genoemde bedragen zijn exclusief BTW).

 

Aanmelden: www.houtwereldpraktijkdag.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer