Ga naar hoofdinhoud

Nog 5 dagen korting voor deelname aan Praktijkdag

Het programma van de Houtwereld Praktijkdag 2019 is rond. Alles draait om het thema ‘Prefab’. Houtwereld organiseert op donderdag 17 oktober bij Dekker Hout in Vianen de achtste editie van dit kennis- en netwerkevent voor en door de houtsector.

Evelyn Struik (presentatrice Eigen Huis & Tuin, RTL) is de dagvoorzitter van de Houtwereld Praktijkdag 2019. Thema dit jaar luidt: ‘Prefab: oplossing voor bouw & renovatie’. De houtindustrie en -handel investeren stevig in prefab. Wat zijn de kansen? En hoe zijn eventuele bedreigingen te tackelen en om te zetten in iets positiefs?

Key note-spreker is prof. dr. ir. Hennes de Ridder, emeritus hoogleraar Integraal Ontwerpen aan de TU Delft. Expert in ‘Living Buildings’ en evolutionair bouwen. Auteur van het boek ‘Legolisering in de bouw’ dat ingaat op het belang van industrieel maatwerk in een snel veranderende wereld.

Aansluitend is er een paneldiscussie over prefab met Willem Haase (CEO WEBO Uitvinders in de timmerindustrie, Foppe Land (directeur/mede-eigenaar Van der Meer Prefab) en Patrick Schreven (oprichter/directeur ECO+BOUW).

Inhoud, actie en Houtborrel

De Houtwereld Praktijkdag wordt jaarlijks bezocht door zo’n 435 professionals. Gasten kunnen rekenen op een volledig verzorgde middag met boeiende presentaties, een noviteitenmarkt en bedrijfsrondleidingen.

Er is alle ruimte om te netwerken tijdens de lunch en tijdens de welbekende Houtborrel, met dit jaar een speciale Houtcocktailbar en live entertainment. De Houtborrel 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door Vandecasteele Houtimport, Lambert van den Bosch BV en Innodeen.

Vroegboekkorting

Bezoekers kunnen zich HIER aanmelden en gebruikmaken van een Early Bird-tarief. Op de website staan ook het programma en een presentatie van het gastbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer