Ga naar hoofdinhoud

De Houtgroothandel.nl verder als IntriPlex

Online houthandel De Houtgroothandel gaat verder onder de naam IntriPlex.

De Houtgroothandel.nl – sinds 14 oktober omgedoopt tot IntriPlex – is als online houtgroothandel actief in Nederland en België. De houtleverancier levert een breed assortiment met ruim 650 constructieve en decoratieve platen van uiteenlopende kwaliteiten aan onder meer de interieurbouw, aannemerij, machinebouw en carrosseriebouw.

Vooral plaatmaterialen

De Houtgroothandel specialiseert zich in houtachtige plaatmaterialen en is dealer van merken als Trespa, Rockpanel en Bruynzeel. Met de naamsverandering naar IntriPlex is het streven om een breder zakelijk publiek aan te trekken en daarnaast opent de nieuwe naam wegen voor toekomstige internationale aspiraties.

Mede-eigenaar Siebe Smeltink: “Wij zijn in 2016 begonnen als plaatselijke houthandel met een assortiment dat je bij een houtgroothandel verwacht. De focus ligt bij plaatmateriaal: ons assortiment bestaat inmiddels voor 85 procent uit plaatmaterialen, en met onze internationale ambities sluit IntriPlex daar perfect op aan.”

Zagen en CNC-bewerkingen

De Houtgroothandel heeft zich in relatief korte tijd online weten te positioneren als grote speler binnen de branche, met name op het gebied van betonplex, multiplex, constructieplaten en MDF. Hoewel De Houtgroothandel ook levert aan particulieren, beslaan zakelijke afnemers het grootste gedeelte van het klantenbestand.

Ondanks de naamswijziging en een nieuwe website blijft de vertrouwde kwaliteit en service onveranderd. Zakelijke afnemers kunnen gebruikmaken van het IntriPlex inkoopportaal om snel en eenvoudig herhaalbestellingen te plaatsen, in bulk of per losse plaat. Ook CNC-bewerking en het zagen van plaatmateriaal is en blijft mogelijk voor zakelijke klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer