Ga naar hoofdinhoud

Palletcentrale Groep neemt Pallethandel De Weel over

De Palletcentrale Groep heeft Pallethandel de Weel uit Waarland overgenomen. Pallethandel de Weel is al vele jaren zelfstandig actief met het in- en verkopen van gebruikte pallets. De Palletcentrale Groep is marktleider op het gebied van de in- en verkoop van gebruikte pallets. Het brengt de activiteiten van Pallethandel de Weel onder bij de vestiging Palletcentrale Noord-Holland, dat gevestigd is langs de A7 op bedrijvenpark Agriport in Middenmeer.

Met deze overname breidt de Palletcentrale Groep haar leidende marktpositie in de regio Noord-Holland verder uit. “De overname verstevigt het in- en verkoopnetwerk van de Palletcentrale Groep. Hiermee kunnen wij nog meer klanten hun pallettoelevering garanderen. Bestaande klanten van de Weel kunnen profiteren van de service en kwaliteit van de Palletcentrale. Een win-win situatie”, zo vertelt Frank Bennemeer, commercieel directeur van de Palletcentrale Groep.

De Palletcentrale Groep is met haar hoofdkantoor gevestigd in Moerdijk. Het bedrijf heeft verder vestigingen in Hardinxveld-Giessendam, Helmond, Middenmeer, Sas van Gent en Rotterdam. De Palletcentrale Groep verkoopt per jaar meer dan 6 miljoen gebruikte en nieuwe pallets in de Benelux.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer