Ga naar hoofdinhoud

Palletpool groeit verder

PAKi, onderdeel van de Nederlandse Faber Halbertsma Group, heeft per 1 februari de activiteiten binnen de pooling- en logistieke divisie van het Duitse vPOOL overgenomen. De continuïteit blijft gewaarborgd en er wordt vanaf nu een breder scala aan producten en diensten geleverd.

De ladingdragerspecialist PAKi Logistics laat weten dat het nieuwe bedrijf zal opereren onder de naam vPOOL Logistics GmbH en dat de accounts worden voortgezet. Alle tegoeden blijven geldig.

De medewerkers van de pooling-activiteiten worden overgebracht naar het nieuwe bedrijf en blijven op de locatie in Wörnitz werkzaam.

 

Ingrid Faber, CEO van Faber Halbertsma Group: "We zijn verheugd met deze acquisitie en heten het ervaren team van vPOOL welkom bij de Faber Halbertsma Group. Door deze overname wordt onze positie in de vleesverwerkende industrie verder verstevigd en uitgebouwd. De poolingdivisie van vPOOL is een goede aanvulling op de productportfolio van onze eigen PAKi-divisie en ondersteunt de strategie van de groep om verder uit te breiden naar nieuwe circulaire systemen voor ladingdragers."

 

Heiko Dagenbach blijft aan als directeur van vPOOL.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer