Ga naar hoofdinhoud

Personeelsuitje naar winnende Max Verstappen

Het ene personeelsuitje is de andere niet, maar met dit bedrijfsuitstapje hebben de medewerkers van Blok Plaatmateriaal wel heel veel geluk. Directeur Jan Blok besluit in hun jubileumjaar zijn personeel mee te nemen naar de F1 race in Abu Dhabi, waar zij getuigen zijn van de historische F1-winst van Max Verstappen.

‘We doen om het jaar iets leuks in het buitenland met elkaar’, zegt Jan Blok. Vorig jaar kon, door corona, het geplande uitje naar Italië niet doorgaan. Jan Blok koos er daarom voor met het 40-jarig bestaan extra groot uit te pakken. Dat het zo groots zou uitpakken had ook hij niet verwacht. In het oranje gehuld zag de team MAX Verstappen Hamilton inhalen in de laatste bocht. Het F1-uitje in Abu Dhabi gaat dankzij de winst van Max Verstappen als legendarisch in de boeken.

Jubileumjaar

Blok Plaatmateriaal oprichters Arie & Lida Blok begonnen in 1981 in een loods van slechts 250m2. Onder leiding van zoon Jan Blok is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met vestigingen in Beverwijk en Ede. Het innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en verwerken van hout, constructief en decoratief plaatmateriaal als MDF, multiplex en HPL. Dit jaar viert het familiebedrijf haar 40-jarig jubileum. Om dat te vieren kwam Blok Plaatmateriaal in oktober al met het jubileumcadeau BLOKAZINE. Een magazine gevuld met interessante informatie over het branchegebied hout en de interieurprofessionals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer