Ga naar hoofdinhoud

PontMeyer Gorinchem breidt terrein en assortiment uit

PontMeyer Gorinchem is de eerste vestiging die uitbreidt met een enorm buitenterrein met een extra assortiment tuinhout en ruwbouwmaterialen. Op 12 en 13 mei opent de groothandel in hout-, plaat- en bouwmaterialen het buitenterrein als verlengstuk van het huidige afhaalcentrum.

Het nieuwe terrein is onderdeel van het huidige drive-in afhaalcentrum van PontMeyer Gorinchem. Klanten kunnen er met eigen auto of bus met aanhanger binnenrijden. Hier vinden ze de meeste zware materialen zoals bouwstaal, dakpannen, stenen, zand en grind, en tuinassortiment en verschillende tuinpresentaties. Het assortiment is met de uitbreiding nu twee keer zo groot. Alles op het buitenterrein kan direct naast het schap ingeladen worden. Nadat de zware materialen buiten zijn ingeladen en aangevuld met de lichtere materialen in het overdekte deel, lopen klanten vanuit de drive-in zo de bouwwinkel binnen.

Door de verplaatste entree is alles binnen en buiten de vestiging makkelijk te bereiken. Door de uitgekiende, geoptimaliseerde routing wordt het klanten makkelijk gemaakt eerst buiten de zware spullen rechtstreeks in te laden en vervolgens de lichtere materialen uit de bouwwinkel er bovenop te leggen. Zo kan altijd alles in een keer mee.

De feestelijke opening van het buitenterrein van PontMeyer Gorinchem vindt plaats op donderdag 12 en vrijdag 13 mei. Iedereen is uitgenodigd een kijkje te komen nemen en te profiteren van openingsacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer