Ga naar hoofdinhoud

Prefab op Houtwereld Praktijkdag 2019

Het vakblad Houtwereld organiseert op donderdag 17 oktober de achtste editie van de Houtwereld Praktijkdag, hét kennis- en netwerkevent voor en door de houtsector. Dat gaan we doen bij Dekker Hout in Vianen. Thema: ‘Prefab: oplossing voor bouw & renovatie’. Bezoekers kunnen zich vanaf nu aanmelden mét vroegboekkorting.

Dekker Hout Vianen, onderdeel van Koninklijke Dekker uit 1885, is één van de grootste industriële houtbewerkers en producenten van geverfde houtproducten in Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in kozijnhout, tuinhout, gevelbekleding, deuren (Austria) en (gelakte) plinten en ander lijstwerk.

Transformatie

De onderneming heeft de laatste jaren stevig geïnvesteerd, wat bezoekers van de Praktijkdag op 17 oktober met eigen ogen kunnen bekijken.
In Vianen beschikt Dekker Hout over een nieuw distributiecentrum met warehousemanagementsysteem. Elders verzorgen robots de productie van deurkozijncombinaties en zijn er nieuwe lakstraten in gebruik. Verder doen op de bedrijfspanden 35.000 zonnepanelen dagelijks hun werk en is er een nieuwe showroom.
Van een traditionele importeur en verwerker is het bedrijf daarmee getransformeerd in een logistieke expert met een geautomatiseerd voorraadbeheer en deels gerobotiseerde productie. De focus ligt daarbij op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, korte levertijd en innovatiekracht.

Toekomst van prefab

De Houtwereld Praktijkdag staat op donderdag 17 oktober geheel in het teken van prefab-productie. Velen in de houtsector zien prefab als een kans of als een bedreiging. Het programma gaat daarom in op de mogelijkheden nu en in de toekomst en belicht manieren waarop de handel en industrie hier handig op in kunnen spelen.

Feestje voor de houtsector

De Houtwereld Praktijkdag brengt jaarlijks het houtvak bij elkaar. De laatste keren werd het unieke event bezocht door zo’n 435 handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, de brede houtindustrie, prefabbouwers, constructeurs, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.
Gasten kunnen op 17 oktober rekenen op een geheel verzorgde middag met interessante sprekers, demonstraties, stands boordevol nieuws, bedrijfsrondleidingen, live entertainment, een lunch en natuurlijk de drukke, gezellige Houtborrel.

Informatie en aanmelding

Klik HIER voor meer informatie, programma en aanmelding

Klik HIER om u meteen aan te melden mét vroegboekkorting

Distributiecentrum Dekker Hout Vianen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer