Ga naar hoofdinhoud

Prefab op Praktijkdag

Evelyn Struik

Evelyn Struik (presentatrice Eigen Huis & Tuin, RTL) is dit jaar de dagvoorzitter van de Houtwereld Praktijkdag 2019. Het vakblad Houtwereld organiseert op donderdag 17 oktober bij Dekker Hout in Vianen de achtste editie van dit kennis- en netwerkevent voor en door de houtsector.

Thema dit jaar is: ‘Prefab: oplossing voor bouw & renovatie’. Menig bedrijf in de houtindustrie en houthandel ziet prefab als een regelrechte kans en er wordt druk geïnvesteerd. Maar zijn er ook bedreigingen? En zo ja, hoe zijn deze te tackelen en om te zetten in iets positiefs?

Prefab is ook de insteek van key note-spreker prof. dr. ir. Hennes de Ridder, emeritus hoogleraar Integraal Ontwerpen aan de TU Delft. Hij is expert in ‘Living Buildings’ en evolutionair bouwen. In zijn boek ‘Legolisering in de bouw’ beschrijft De Ridder het belang van industrieel maatwerk in een snel veranderende wereld. Tijdens de Houtwereld Praktijkdag schetst hij de toekomstige rol van hout en houtproducten.

Op het programma staat verder een paneldiscussie met onder andere een prefab houtbouwer, timmer- / gevelfabrikant en een projectontwikkelaar / aannemer.

Bedrijvenmarkt, rondleidingen en Houtborrel

De Houtwereld Praktijkdag wordt jaarlijks bezocht door zo’n 435 professionals. Gasten kunnen rekenen op een volledig verzorgde middag met boeiende presentaties, een noviteitenmarkt en bedrijfsrondleidingen.
Er is alle ruimte om te netwerken tijdens de lunch en tijdens de welbekende Houtborrel (powered by Vandecasteele Houtimport) met dit jaar een speciale Houtcocktailbar en live entertainment.

Vroegboekkorting

Bezoekers kunnen zich HIER aanmelden en gebruikmaken van een laag Early Bird-tarief. Op de website staan ook het programma en een presentatie van het gastbedrijf.

Standruimte

De Houtwereld Praktijkdag 2019 biedt ruimte aan dertig standhouders. Klik HIER voor alle informatie over exposeren en sponsoring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer