Ga naar hoofdinhoud

Programma hardhoutcongres gereed

Het programma is bekend van het congres ‘De toekomst van Amerikaans hardhout’ dat marketingorganisatie AHEC op 20 en 21 oktober dit jaar geeft in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Nederlandse en Belgische importeurs, agenten en importerende verwerkers van Amerikaans hardhout worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Afgevaardigden van de hardhoutindustrie in de Verenigde Staten en vertegenwoordigers van grote inkoopbedrijven in tal van Europese landen zullen elkaar in Kopenhagen treffen. Deelname is kosteloos. Zij gaan de kansen en uitdagingen bespreken die beide zijden van de Atlantische Oceaan bezighouden als het gaat om actuele zaken en de toekomst.
Met als thema ‘De toekomst van Amerikaans hardhout’ richt het congresprogramma zich op nieuwe markten voor hardhoutsoorten uit de VS, op de mogelijkheden tot verandering en op hoe effectieve marketing en promotie concrete resultaten kunnen opleveren.
Naarmate de traditionele markten en het gebruik van hardhout in Europa slinken, dienen zich volgens de AHEC nieuwe kansen aan om deze waardevolle grondstof in de markt te positioneren als een milieuvriendelijk bouwmateriaal dat grote prestaties levert. Door deze handschoen op te pakken, kunnen de hardhoutindustrieën een stuk marktaandeel terug veroveren van concurrerende materialen.
Diverse sprekers zullen in Kopenhagen een voordracht houden, onder wie David Venables en Dave Bramlage (AHEC), Andrew Lawrence (Arup Engineers), Rupert Oliver (milieu-adviseur), Jakob Rygg Klaumann (Deense houthandelsvereniging) en David Hopkins (Britse houthandelsfederatie). Er is alle gelegenheid voor vragen, debat en netwerken. Op de eerste avond wordt er tevens een galadiner gehouden.
Klik HIER voor programma en aanmelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer