Ga naar hoofdinhoud

Prowood 2021 gaat door!

Prowood 2021 gaat door!

In de afgelopen maanden heeft de organisatie hard gewerkt aan de beurs Prowood 2021. Prowood is een driejaarlijkse event voor de houtverwerkende nijverheid en aanverwante sectoren in België. Of zoals de organisatie het noemt: de hoogmis voor de houtsector die op niemands planning mag ontbreken.

Omdat er op 23 april tijdens de persconferentie geen concrete uitspraak werd gedaan over de evenementensector in het algemeen en beurzen in het bijzonder, heeft de organisatie een open brief geschreven naar de Premier en Minister Président Jambon. Dit om duidelijkheid te verkrijgen over de gevolgen van de coronamaatregelen.

Het antwoord

Het antwoord luidde: “Het Overlegcomité van 23 april heeft beslist dat handelsbeurzen, met inbegrip van salons, georganiseerd mogen worden. Dit volgens de aantallen bezoekers die toegelaten worden binnen en buiten bij de evenementen. De nadere modaliteiten (zoals onder meer het respecteren van het toepasselijke protocol) die gevolgd zullen moeten volgen, zullen later vastgesteld worden.”

Dit betekent dat er daadwerkelijk een 2021 editie zal volgen. Het event zal plaatsvinden van 17 tot en met 21 oktober in Flanders Expo, Gent. Deze moderne en centrale locatie biedt jaarlijks ruimte aan vele vakbeurzen. Hieronder ook gespecialiseerde edities met (inter)nationale uitstraling.

De organisatie geeft aan dat het nu het uitgelezen moment is om de live contacten met uw doelgroep voor te bereiden.

Exposanten

Inmiddels hebben zich al 139 exposanten ingeschreven. Samen met de organisatie kijken zij vol vertrouwen uit naar Prowood 2021. Wie nog geïnteresseerd is in een plaats, kijkt op de interactieve plattegrond op www.prowood-fair.be en maakt zijn keuze. Indien de gewenste optie niet beschikbaar is, kunt u contact opnemen met de organisatie.

Tickets zijn tzt online te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer