Ga naar hoofdinhoud

Remmers gaat verhuizen

Remmers, producent en leverancier op het gebied van bouw- en houtbeschermingsproducten, verplaatst de onderneming in januari 2020 van Hoogeveen naar Apeldoorn. Het huidige bedrijfspand is te klein om de groeiambities van het bedrijf te kunnen realiseren. Bovendien ligt de nieuwe locatie centraler in het land.

In februari vindt de fysieke verhuizing plaats, waarna Remmers begin maart volledig operationeel zal zijn vanuit de Nagelpoelweg 30 in Apeldoorn.

Afzetverschuiving

“Uit onderzoek blijkt dat er afzetverschuiving plaatsvindt naar het midden van Nederland. Door de verhuizing naar Apeldoorn zitten we dichter bij onze klanten en meer centraal in het land”, aldus algemeen directeur Hendrik Jan Verweij. “Voor de toekomst is het pand in Apeldoorn een betere locatie met mogelijkheden voor het verzorgen van workshops, demonstraties en trainingen.”

Remmers ging in 1973 in Hoogeveen van start en verhuisde eind jaren tachtig naar het huidige bedrijfsgebouw. De onderneming maakt deel uit van de Duitse Remmers Gruppe en biedt meer dan 450 bouw- en houtbeschermingsproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer