Ga naar hoofdinhoud

RET Interieur breidt uit

RET Interieur heeft in zes jaar tijd een flinke groei doorgemaakt. Doordat de opslaghal in Utrecht te klein is geworden, heeft de onderneming zojuist een gloednieuw magazijn geopend in Capelle aan den IJssel.  

RET Interieur – onderdeel van RET Bouwproducten – levert onder andere decoratieve plaatmaterialen aan de interieurprojectenmarkt. Het aantal klanten en de vraag naar een groter (voorraad)assortiment groeiden in korte tijd sterk.

Er werd gezocht naar een nieuw magazijn met meer ruimte en met groeipotentie voor de toekomst. Ook diende het pand te beschikken over de juiste condities om er decoratieve materialen in op te slaan.

 

RET Interieur besloot samen te gaan werken met zusterbedrijf HGPro, specialist op het gebied van gevels in Capelle aan den IJssel. Samen hebben zij nu het volledige pand betrokken waarbij RET Interieur haar opslag in capaciteit kon verdubbelen en in kwaliteit kon optimaliseren.

 

Voor relaties van RET Interieur betekent dit een nog hogere servicegraad en directe leveringsmogelijkheid van onder andere Kronospan’s Global-collectie in HPL en gemelamineerd plaatmateriaal. Ook is het voorraadprogramma van het gekleurde MDF Valchromat en dat van Krion Solid Surface aanzienlijk uitgebreid.

 

Qua logistiek verandert er voor de relaties niets. Gecombineerde orders – van bijvoorbeeld decoratief plaatmateriaal met constructieve plaatmaterialen van moederbedrijf RET Bouwproducten – worden in Utrecht verzameld voor transport. Hier blijven ook het kantoor en het verkoopteam gevestigd.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer