Ga naar hoofdinhoud

Run op Houtdiner

Het belooft gezellig druk te worden op het Houtdiner, dat op vrijdag 8 juni voor de vijftiende keer wordt georganiseerd. Tijdens deze jubileumeditie is iedereen uit de houtbranche welkom om te netwerken, te borrelen, te BBQ’en en te genieten van een toplocatie pal aan de Rijn in Leiden: restaurant WOODS en Houtzaagmolen de Heesterboom.  

Vijftien jaar geleden werd het eerste Houtdiner georganiseerd. En dat wordt op vrijdag 8 juni groots gevierd met een reünie in Leiden. De organisatoren laten dit jaar de leeftijdsgrens (40 jaar) varen en nodigen iedereen uit die er de afgelopen 15 jaar bij was, of had willen zijn. Circa zeventig professionals hebben zich al aangemeld; naar verwachting zal een recordaantal van tussen de 150 en 200 vaklieden meedoen met deze feestelijke voorjaarshappening voor de houtbranche.

 

Het Houtdiner is een vrijdagmiddagborrel met aansluitend een BBQ, bedoeld als informeel jaarlijks netwerkevent speciaal voor jonge professionals én voor vaklieden op wie de kwalificatie ‘jong van geest’ van toepassing is.

De huidige organisatoren van het Houtdiner zijn Sander Daatselaar, Tessa Steenman en Roy Abdul Rasjid.

 

In 2018 wordt de Houtdiner-reunie – powered by Houtwereld – gehouden bij restaurant WOODS en Houtzaagmolen de Heesterboom. Deze locatie is via Houthandel Noordman gelinkt aan hout. Het restaurantgebouw was vroeger de droogloods van de zaagmolen. De benodigde stammen werden met houtvlotten over de Oude Rijn aangevoerd.

 

Op het royale terras op het terrein vindt het Houtdiner plaats. De chef van WOODS is meester op de Big Green Egg en helpt de gasten om een fantastisch stukje vlees of vis te bakken. De oprichters van het Houtdiner, te weten Bart Jan Scheeffer, Patrick Assink en Sietze Koopmans, zijn ook van de partij. Deelname kost 49,95 euro all-in.

 

Voor informatie en registratie: www.houtdiner.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer