Ga naar hoofdinhoud

‘Samen aan de Slag’

Brancheorganisatie Hibin praat op 4 juni met haar leden en hun introducés over versnelling van de bouw, digitalisering, circulariteit en slimmere logistiek. Dat gebeurt op het Hibin-event ‘Samen aan de Slag’ in Zeist.

Tijdens deze bijeenkomst voor ondernemers in de bouwmaterialengroothandel passeren ontwikkelingen en oplossingen de revue. Daartoe heeft Hibin mensen uitgenodigd uit alle geledingen van de bouw, ondernemers en klanten, logistieke en financiële experts, duurzaamheidspecialisten en voorspellers van de invloed van digitalisering op de bouw.

Op de agenda staat wat de gewenste versnelling van nieuwbouw en renovatie voor de bouwtoelevering betekent en wat klanten daarbij verwachten.

Aan de orde komen ook de invulling van circulariteit in de bouw en de sleutelrol die is weggelegd voor de bouwtoelevering. Verder wordt gekeken in hoeverre de bouwtoelevering zich ontwikkelt tot dataleverancier aan de bouw, en wat de kansen voor de sector zijn.

Bouwlogistiek is van oudsher een zeer belangrijke factor in verkeerscongestie en uitstoot. Opdrachtgevers en overheden kijken steeds kritischer. Op het Hibin-event worden oplossingen aangedragen voor hoe de bouwtoelevering minder bouwlogistieke hinder kan combineren met een efficiëntere bedrijfsvoering.

Klik HIER voor het hele programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer