Ga naar hoofdinhoud

Samen werken aan kozijnbehoud

Infinity Repair en Repair Care bundelen de krachten. Deze samenwerking leidt tot een uitgebreider reparatiesysteem voor een duurzaam en circulair behoud van houten kozijnen.

Repair Care biedt al jarenlang KOMO-producten, begeleiding, advies en opleidingen voor het duurzaam herstellen van met houtrot aangetaste kozijnen. Het bedrijf is daarmee wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

Ook Infinity Repair beoogt het behoud van kozijnen, met behulp van een zelf ontwikkeld en door KOMO gecertificeerd systeem. Op basis van een digitale opname, wordt er een deelelement geprefabriceerd dat via een gestandaardiseerd proces wordt gemonteerd aan het goede deel van het bestaande kozijn.

Hybride systeem

Door de samenwerking is niet alleen het systeem van Infinity Repair, maar ook de montage daarvan – met behulp van producten van Repair Care – aan het bestaande kozijn KOMO-gecertificeerd. Beide partijen bieden hiermee een hoogwaardig, technisch- en financieel voorspelbaar hybride herstelsysteem aan.

Op de foto bekrachtigen Nico Heijmen (rechts, Infinity Repair) en Aldo Luinge (Repair Care) hun officiële samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer