Ga naar hoofdinhoud

Save the Date: Houtwereld Praktijkdag

Op donderdag 17 oktober organiseert het vakblad Houtwereld de achtste editie van de Houtwereld Praktijkdag, hét kennis- en netwerkevent voor en door de houtsector. Dat gaan we doen bij Dekker Hout in Vianen.

De Houtwereld Praktijkdag 2019 strijkt neer in de productievestiging van Dekker Hout in Vianen.

De onderneming heeft er de laatste jaren stevig geïnvesteerd, wat bezoekers met eigen ogen kunnen komen bekijken.

 

In Vianen beschikt Dekker Hout over een nieuw distributiecentrum met warehousemanagementsysteem en een capaciteit van inmiddels 3.600 orderpickregels per week.

Elders verzorgen robots sinds kort de productie van deur-kozijncombinaties en zijn er nieuwe lakstraten in gebruik genomen.

Verder doen op de bedrijfspanden 35.000 zonnepanelen er dagelijks hun werk en is er een nieuwe showroom.
 

Mede door dit alles heeft Dekker Hout zich de afgelopen jaren getransformeerd van een producent en importeur, tot een logistieke expert in de snelle en betrouwbare levering van soms ‘onhandelbare’ producten.
 

De Houtwereld Praktijkdag is hét feestje voor de houtsector.

De laatste keren werd het unieke event bezocht door zo’n 435 handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, de brede houtindustrie, prefab-bouwers, constructeurs, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.
 

Voor het nieuwe event van donderdag 17 oktober 2019 hebben we een aantal verrassingen voor bezoekers, standhouders en sponsoren in petto. De verkoop van sponsorpakketten en entreekaarten gaat binnenkort van start.

 

(foto: Dekker Hout)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer