Ga naar hoofdinhoud

Sprekers Houtwereld Praktijkdag bekend

Bezoekers en standhouders van de Houtwereld Praktijkdag 2017 kunnen op vrijdag 10 november rekenen op een geheel verzorgde middag met een interessant congresprogramma met meerdere sprekers, die zich buigen over het thema ‘Waar gaan we heen met Hout?’. Vanuit diverse invalshoeken wordt er gekeken naar de kansen en technische mogelijkheden die de toekomst moeten waarborgen van dit natuurproduct.

Bezoekers en standhouders kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de Houtwereld Praktijkdag 2017. Het vakblad Houtwereld en Ingenieursbureau Evan Buytendijk verzorgen op vrijdag 10 november de zesde editie van dit succesvolle event voor en door de houtsector. Gastbedrijf is Accsys Technologies in Arnhem.

 

Dagvoorzitter én spreker is Reinier van den Berg: meteoroloog, voormalig weerpresentator op televisie en specialist in klimaatverandering en duurzaamheid.
Namens gastbedrijf Accsys Technologies verwelkomt Hans Pauli, CFO en COO, de gasten. Spreker Bert Kattenbroek (technical sales manager Accsys) neemt hen mee op reis langs een serie houtinnovaties, met de focus op de toekomst.
William van de Pol (Biltz/timmerfabriek De Waal in Veen/ArchiSupport) geeft een presentatie over circulair houtgebruik, het fenomeen Urban Mining en over concrete bouwprojecten waarin hergebruikt hout is verwerkt.
Nico Heijmen (Infinity Repair) vertelt over de impact van 3D-printen op de renovatiemarkt en welke voordelen er voor de houtsector zijn weggelegd, zoals de duurzame reparatie van houten kozijnen.
Joris Roelink (Nijhuis Toelevering) licht Toelevering Online toe, een nieuwe online tool waardoor Nijhuis in staat is om houten maatwerkkozijnen op order te maken en binnen 5 dagen bij de klant te leveren.

 

Andere ingrediënten van het event zijn dertig stands boordevol nieuws, een kennisquiz, de verkiezing van de Slimste Toekomstgerichte Houtoplossing 2017, meerdere netwerkmomenten, lunch en borrel. Hoogtepunt is een rondleiding door de gloednieuwe houtacetyleringsfabriek met kantoorgebouw van Accoya-fabrikant Accsys Technologies, gelegen op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem.

De Houtwereld Praktijkdag brengt vakmensen samen in een groots spektakel. Bezoekers zijn handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, zzp’ers, architecten, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.

 

Voor informatie en aanmelding: www.houtwereldpraktijkdag.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer