Ga naar hoofdinhoud

Tafelzaag

De verwerking van hout vraagt om precisie, kracht en stabiliteit. AEG Powertools stelt dat haar tafelzaagmachine TS 250 K aan deze kenmerken voldoet.
De 1.800 Watt motor verzorgt een toerental van 4.800 omwentelingen per minuut. Hiermee is iedere zaagsnede strak en nauwkeurig. De dubbele parallelgeleiding leidt tot een optimale stabiliteit voor precieze werken. De overbelastingbeveiliging en softstart garanderen veilig werken en een langere levensduur. Daarnaast biedt de tafelzaagmachine praktische ingebouwde opslagruimte voor gereedschap en zaagbladen.
Door het verstelbare zaagblad kunnen professionals bij 90 graden zagen tot 90 mm dikte en bij 45 graden tot 53 mm. Dankzij de inklapbare poten met wielen is de tafelzaagmachine gemakkelijk in te klappen voor transport en opslag. Daarnaast is de tafelzaagmachine voorzien van ingebouwde verlengstukken voor een tafelmaat tot 645 mm. De TS 250 K wordt standaard geleverd met een hardmetalen zaagblad (36 tanden), een parallelgeleider, een verstekgeleider, inklapbaar onderstel met wielen, duwhout en sleutel.

http://www.wiltec.nl/aegpowertools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer