Ga naar hoofdinhoud

Technopark werkt mee

Ter viering van het 30-jarig bestaan heeft het team van Technopark Heerenveen een middag meegewerkt in zes timmerfabrieken en houtskeletbouwbedrijven in Friesland.

Zes medewerkers gingen vorige week aan de slag bij Timboco Kozijntechniek in Drachten, Dragt Houtkonstruktie, VAKO Kozijntechniek, Kramer’s Houtconstructies, Houkesloot Prefab en Houkesloot Toelevering.

Echt meemaken hoe het is om in een timmerfabriek te werken, dat was het doel van de arbeidsbemiddelaars, boekhouder, leermeester en directeur van Technopark Personeelsdiensten en Uitzendorganisatie. “We zorgen dat de vakmannen en -vrouwen worden opgeleid en een mooie baan krijgen in de timmerindustrie, maar we konden niet uit eigen ervaring over het werk spreken. Daar moest nodig verandering in komen”, aldus arbeidsbemiddelaar Jorine Rupert.

In de bedrijven assisteerden de medewerkers van Technopark bij het isoleren, opsluiten, afkorten, monteren en meer. Het personeel (onder wie meerdere ‘Technoparkers’) waardeerde hun inzet.

“Eigenlijk zouden collega’s van andere afdelingen binnen de timmerfabrieken dit ook eens moeten doen. Want de inzichten en nieuwe ideeën die je hierdoor krijgt helpen een fabriek zeker verder,” concludeerde Maarten Willemsen, directeur van Technopark. De plannen voor een nieuwe meewerkronde zijn al gemaakt.

Zie ook: https://www.houtwereld.nl/houtnieuws/technopark-viert-feest/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer