Ga naar hoofdinhoud

Timber Talks krijgen vervolg

De zogeheten Tomorrow’s Timber Talks worden zo goed gewaardeerd, dat initiatiefnemer PEFC Nederland er de komende maanden nog meer verzorgt.

Op diverse plaatsen in het land gaven Pablo van der Lugt (Green Matters/TU Delft) en Atto Harsta (Aldus bouwinnovatie/de Bouwcampus) de afgelopen maanden een Timber Talk. Tijdens deze bijeenkomsten bespraken zij de vele toepassingsmogelijkheden van PEFC-gecertificeerd hout als bouwmateriaal.

De Talks zijn bedoeld voor bouwprofessionals die meer willen weten over de toepasbaarheid van hout. Denk hierbij aan architecten, ontwerpers, ontwikkelaars in de bouw, bouwers en beleidsmakers.

Boekomslag van LVL

Van der Lugt en Harstra schreven gezamenlijk het boek Tomorrow’s Timber over de vele gebruiksmogelijkheden van duurzaam geproduceerd hout als bouwmateriaal. Speciaal voor PEFC maakten zij een gepersonaliseerde versie van het boek. Deze versie is nu verfraaid met een speciale omslag gemaakt van PEFC-gecertificeerd LVL. Leverancier van dit Laminated Veneer Lumber is de firma Metsä Wood.

Lees ook: PEFC Nederland helpt palletindustrie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer