Ga naar hoofdinhoud

Tweede editie vakbeurs PREFAB gaat door

Op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 oktober 2021 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de vakbeurs PREFAB plaats. Deze vakbeurs – inclusief kennisplatform – is speciaal bedoeld voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Er is een compleet en up-to-date overzicht te vinden van alles wat te maken heeft met prefabricage in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Zo brengt de beurs innovaties, oplossingen, best practices en een inhoudelijk programma.

Waarom deze beurs?

Belangrijk, want in de bouw- en renovatiesector wordt volop geïnnoveerd. Dit is onder meer noodzakelijk vanwege het grote tekort aan arbeidskrachten. Maar ook vanwege de opgave die voortvloeit uit de gemaakte bouw- en klimaatafspraken. Tevens zijn er stappen te maken op het kostbare vlak van bouwfouten.

Industrialisatie, modulair bouwen, digitalisering en pre-fabricage (samen: prefab) zijn ontwikkelingen die daarbij heel goed kunnen helpen. Zij maken sneller, efficiënter en minder foutgevoelig bouwen en renoveren mogelijk.

Opzet

De vakbeurs Prefab onderscheidt drie segmenten: Ontwerp & Engineering, Componenten & Modules en Logistiek & Assemblage. Verder onderscheidt hij zich door de integratie van bouw en installatie.

Hiermee richt de vakbeurs zich op professionals met interesse in off-site bouwen en renoveren. Leveranciers en koplopers in uitvoering binnen de B&U tonen er op de beursvloer hun oplossingen. Experts in de theaters praten de bezoekers bij over de laatste ontwikkelingen.

Op dezelfde dagen zijn op deze locatie ook de vakbeurzen Energie, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power te vinden.

Gratis registratie

De ticket-registratie opent op dinsdag 17 augustus. Indien u zich hier registreert, dan sturen wij u op die dag een uitnodiging voor gratis entree ter waarde van € 25,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer