Ga naar hoofdinhoud

Viviane Regout nieuwe CEO van Lister Buildings

Viviane Regout start op 1 maart 2022 als CEO bij Lister Buildings. In die functie is zij verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf, dat circulaire houten woongebouwen ontwikkelt. Met de komst van Viviane geeft Lister Buildings verder inhoud aan haar ambitie om de woningbouw te versnellen en circulaire, gezonde en slimme woongebouwen te realiseren.

Viviane Regout volgde een opleiding tot bouwkundig ingenieur aan de TU Delft, was projectontwikkelaar en bekleedde management- en directiefuncties bij verschillende ontwikkel- en bouwbedrijven. Sinds 2014 tot eind 2021 was zij directeur Portefeuillevernieuwing bij Ymere. Viviane Regout: “Lister Buildings is een innovatieve organisatie met een sterke visie op de toekomst van de woningmarkt. Ik kijk ernaar uit om me met het team in te zetten voor goede woningen voor mens en planeet. Samen bouwen we mee aan de wereldwijde transitie van economie naar ecologie, met meer aandacht voor welzijn, inclusiviteit en natuur.”

Bestuur Lister compleet

Met de komst van Viviane is het bestuur van Lister compleet. Jochem Wijers  (COO) en Joris Boers (CBDO) zullen samen met Viviane het bestuur van Lister vormen. Stefan van den Brink, de huidige CEO van Lister en COFFR, zal zich vanaf 1 maart volledig richten op de Nederlandse en Duitse activiteiten van de moederorganisatie COFFR. Hij blijft wel als adviseur en partner betrokken bij Lister.

Stefan van den Brink: “Lister is de afgelopen jaren sterk gegroeid en ik ben trots op wat we tot nu toe hebben bereikt met het team. Lister is er klaar voor om de markt voor duurzame woningbouw te bestormen en een blijvend verschil te maken als het gaat om circulariteit, betaalbaarheid en woongenot. Met de komst van Viviane Regout is de toekomst van Lister in goede handen. Ik kijk er enorm naar uit om in mijn nieuwe rol met haar samen te werken en gezamenlijk met alle toegewijde collega’s Lister verder vorm te geven.”

Lister Buildings ontwikkelt circulaire, houten woongebouwen, waarin betaalbaarheid gecombineerd wordt met de hoogst mogelijke kwaliteit. Lister heeft een uniek eigen bouwsysteem en werkt binnen een integraal, digitaal ontwerp-, bouw- en beheersplatform. Het doel: woningen maken die een positieve impact hebben op mens en planeet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer