Ga naar hoofdinhoud

Vul in: dataverzamelingstool over houtimport

ATIBT, LCB en Fedustria lanceerden begin april het Themis-project. Het bijbehorende Themis-portaal verzamelt gegevens over de invoer van gecertificeerd hout om de houtstroom uit duurzaam beheerde bossen te monitoren. Het portaal is toegankelijk voor hout importerende leden.

Jaarlijkse aankoopgegevens

Binnen het Themis project werk ATIBT sinds begin 2021 samen met de Europese houthandelsfederaties Fedustria en TTF. In een persbericht geeft de organisatie ana dat ze vertrouwt op de inzet van haar leden om deze dataverzamelingstool over houtimport te voorzien van gegevens. Het gaat dan om de jaarlijkse aankoopgegevens voor 2020.

Het portaal is bereikbaar via timbermarketsurvey.com en beschikbaar in het Engels en Frans. Ten opzichte van de vorige versie is het bedrijfsdashboard op de portal nu verrijkt met nieuwe features. Het dringende verzoek om de portal uiterlijk 18 juni in te vullen.

Bij problemen met inloggen of het invullen van je gegevens kunnen leden contact opnemen met Josépha Coache (josepha.coache@atibt.org). Antwoorden op veel gestelde vragen zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer