Ga naar hoofdinhoud

Webinar over brandveilige houtbouw

NEN en BBN geven op donderdag 17 juni het webinar ‘Bouwen met hout: bewust omgaan met brandveiligheid’.

Organisatoren zijn de NEN-werkgroep ‘Brandveiligheid en Bouwen met Hout’ en Brandveilig Bouwen Nederland. Beide gaan tijdens het online congres in op het project HAUT. Met 73 meter is dit het hoogste woongebouw van hout in Nederland. Echter wel met een kern van beton.

Op welke wijze is de brandveiligheid in deze houten hoogbouw gewaarborgd? Hoe verhoudt zich dit ten opzichte van de bestaande regelgeving zoals het Bouwbesluit? Is er al sprake van relevante ‘best international practice’?

Knelpunten en vragen

Tijdens het webinar verzamelen de initiatiefnemers eventuele knelpunten en vragen. Deze aspecten tellen later mee in de verdere invulling van brandveiliger bouwen met hout.

Het webinar is interessant voor toeleveranciers van materialen en kennis, architecten, aannemers en adviseurs. Maar ook voor inspecteurs van Bouw- en Woningtoezicht, gebouweigenaren, beheerders, huurders en risicobeheersingsmedewerkers van de veiligheidsregio’s.

De online bijeenkomst op donderdag 17 juni 2021 duurt van 12.00 tot 13.30 uur. Deelname is gratis. Klik hier voor informatie en aanmelding.

Lees ook: Houtcafé over hout, brand en gevelbekleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer