Ga naar hoofdinhoud

Wood Trading Holding neemt houthandel Mulders over

Houthandel Mulders uit Venlo is gespecialiseerd in het importeren, kunstmatig drogen en vingerlassen van Sapeli.

Sinds 1 juli zijn alle activiteiten, activa en het voltallig personeel van Houthandel Mulders in het bezit van Wood Trading Holding uit Rotterdam. Dit geldt tevens voor de aan haar gelieerde ondernemingen Domani BV en Louvigny BV.

Sapeli

Houthandel Mulders uit Venlo is gespecialiseerd in het importeren, kunstmatig drogen en vingerlassen van Sapeli. Louvigny Vingerlastechniek produceert het materiaal dat geschikt is voor toepassing in kozijnen, ramen en deuren.

Met het bereiken van een zekere leeftijd was de familie Mulders al enige tijd op zoek naar een passende opvolging. Met de komst van Wood Trading Holding is de continuïteit van deze oude familie onderneming nu gewaarborgd.

Zelfstandige entiteit

De onderneming zal als zelfstandige entiteit haar activiteiten voortzetten onder de naam Houthandel Mulders. Ook de medewerkers blijven waar ze zijn en zullen gezamenlijk werken aan een verdere groei van het bedrijf. De heer Rob Mulders zal nog enige tijd als management adviseur aan de onderneming verbonden blijven.

Wood Trading Holding BV is naast aandeelhouder van V-Wood International te Schijndel ook eigenaar van diverse export en productiebedrijven in Brazilië en Azië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer