Ga naar hoofdinhoud

Woodpacker Trading wint award voor snelle groei

Het ondernemersduo achter Woodpacker Trading uit Drachten heeft een zilveren FD Gazelle Award gewonnen voor snelle groei, in zowel omzet als aantal fte.

De Gazelle Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad en worden jaarlijks uitereikt. Het zijn prijzen voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2022 zijn ze voor de negentiende keer uitgereikt!

Na twee eerdere FD Gazellen-nominaties, beklom Woodpacker Trading dit keer het podium voor een tweede plaats in de regio Noord Nederland.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor dit jaar — de editie van 2022 — gaat het om ondernemingen die van 2019 tot en met 2021 ten minste twintig procent groei lieten zien in zowel omzet als het aantal fte.

Jos Hilbrands en Ruben Hut

Voor de eigenaren Jos Hilbrands en Ruben Hut begon het avontuur ruim 22 jaar geleden met de hamer in de hand en een spijkerschort voor. ‘Voor de derde keer genomineerd zijn is al een prestatie maar, dat we ook nog eens bekroond worden met een zilveren award, maakt ons meer dan trots op onze collega’s en klanten.’

Woodpacker

In de afgelopen jaren is Woodpacker Trading uitgegroeid tot een full-service productiebedrijf op het gebied van houten transportverpakkingen. Vanuit de vestiging in Drachten is een team van circa 25 personen dagelijks bezig met de ontwikkeling en productie van diverse maatwerkproducten.

‘Of het nou gaat om een gerecyclede, nieuwe pallet of om ‘specials’; de op maat gemaakte transportmiddelen van hout zoals transportkisten, pallets, glasbokken en vlonders. De klant kan rekenen op een gecertificeerd product dat aan alle eisen voldoet,’ aldus de ondernemers.

Lees ook:

>> Overname in palletwereld onderschrijft belang van hergebruik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer