Ga naar hoofdinhoud

Zaag/freesautomaat

De Duitse machinefabrikant Hundegger presenteert de nieuwe zaag/freesautomaat TURBO-Drive.
Met de TURBO-Drive zijn snel, flexibel en precies werkstukken van 20 x 40 mm tot 160 x 450 mm af te korten. Daarbij kan deze machine boor- en freeswerkzaamheden en markeringen in allerlei vormen uitvoeren. Hij wordt daarom als allrounder betiteld binnen de firma Hans Hundegger Maschinenbau.
De TURBO-Drive maakt snel afkorten in combinatie met extra bewerkingen in een hoog tempo mogelijk. Het hart van de automaat is het flexibele zaagaggregaat voor het zagen van alle voorkomende verstekken. Met het 360° draaibare en tevens 90° kantelbare vijfassengestuurde zaagaggregaat kunnen naast alle denkbare zaagbewerkingen ook de meest uiteenlopende profielen worden geproduceerd.
De machine is vanwege zijn compacte bouwvorm tegen stof- en geluidemissies beschermd en kan zonder extreme bouwtechnische maatregelen opgesteld worden op een gladde betonvloer. Nieuw uit de hoek van de software-ontwikkeling van Hans Hundegger AG zijn de op maat gesneden oplossingen onder de naam CAMBIUM, die niet alleen als database voor alle CAD-programma’s fungeert maar die ook in staat is om extra opdrachten uit te voeren, waaronder optimalisatie en het overnemen van projectinformatie en exportgegevens. Bovendien is 3D-simulatie mogelijk.
Importeur voor Nederland is Tijhuis Houtbewerkingsmachines.

http://www.tijhuis.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer