Ga naar hoofdinhoud

Cursus ‘construeren in hout’ weer in maart

De Vereniging van Houtconstructeurs organiseert voor de vierde keer een tweedaagse cursus over de constructies die bij de houtbouw van belang zijn. De cursus staat open voor iedereen en gaat flink de diepte in.

De cursus wordt op 15 en 27 maart gegeven in de Reehorst in Ede. De cursusdagen zijn gevuld met een keur aan lezingen die worden gegeven door zeer toonaangevende deskundigen, zoals de universitair docenten Geert Ravenshorst, Wolfgang Gard (TU Delft) en Wim de Groot (TUe), emeritus hoogleraar André jorissen (TUe), en gekende houtconstructeurs als Joop Raadschelders, Theo Guijen en Hans van der Grinten en Patrick Assink. Meer informatie en aanmelden (á 1250 euro p.p.) kan via de website van de vereniging, verenigingvanhoutconstructeurs.nl.

De VHC houdt overigens op 27 januari haar jaarlijkse ‘Researchdag’, dit jaar op de TU Delft. Die is gratis toegankelijk. Tijdens de researchdag wordt vooral veel lopend en pas afgerond onderzoek over hout en houtconstructies toegelicht door studenten en promovendi. Ook over de researchdag biedt de website meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer