Presentaties Houtdag 2019

Caroline Breunesse, is Hoofd Tentoonstellingen van het Biodiversity Center Naturalis. Ze is verantwoordelijk voor de expositie, die de bezoeker op veel verschillende manieren de biodiversiteit van onze planeet wil laten ervaren.

Presentatie Caroline Breunesse

Frank Beelen, architect in dienst van Neutelings Riedijk Architecten en als projectarchitect nauw betrokken bij de bouw van Naturalis. Hij zal een toelichting geven op het gebruik van hout in dit gebouw.

Presentatie Frank Beelen

M.sc. Simon Bechert

M.sc. Simon Bechert, verbonden aan het ITKE instituut van de Universiteit van Stuttgart, betrokken bij twee zeer bijzonder experimentele projecten voor het bouwen met hout, het BUGA paviljoen en de Urbach-toren.

Presentatie Simon Bechert

Sander Kok

Sander Kok, projectleider bij J.P. Van Eesteren, hield zich de afgelopen drie jaar intensief bezig met het realiseren van de nieuwbouw van de Triodos Bank in Driebergen, naar ontwerp van Thomas Rau.

Presentatie Sander Kok

Harm Valk werkt bij Nieman Raadgevende Ingenieurs als senior-adviseur Energie en Duurzaamheid en heeft zitting in tal van normcommissies en adviesgroepen.

Presentatie Harm Valk

Mark Kemna manager FSC Netwerk en Jan de Jong consultant TNO over het kozijn van de toekomst.

Bekijk hier de presentatie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Jens Erneholt

Architect en ingenieur Jens Erneholt, werkzaam bij het ingenieursbureau WSP (in Stockholm), gespecialiseerd in houtbouw, met name in hoogbouw met kruislaaghout en glulam.

Presentatie Jens Erneholt

Paul van den Heuvel, is directeur van Centrum Hout, de koepelorganisatie van werkgeversorganisaties NBVT (timmerfabrikanten) en VVNH (Houthandelaren). Het Centrum Hout lanceerde dit najaar een grote houtpromotiecampagne met ambitieuze doelen: Hout. Natuurlijk van nu.

Presentatie Paul van den Heuvel

De promotievideo van de campagne Hout. Natuurlijk van Nu!