Programma Houtwereld Praktijkdag 2023

De Houtwereld Praktijkdag is een evenement voor professionals in de houtwereld. Het biedt een interessant sprekersprogramma, een informatiemarkt en de mogelijkheid om een bijzondere houtlocatie te bezoeken.

Het evenement wordt gehouden op 27 juni in Goirle. De locatie heeft een theaterzaal met 350 stoelen en de sponsoren zullen hun producten en diensten toelichten op een informatiemarkt. Er zijn rondleidingen gepland naar het bedrijfspand van Havep, winnaar Nationale Houtbouwprijs 2022, en naar Timmerfabriek Frank van Roij.

Houtwereld-hoofdredacteur Jan Maurits Schouten presenteert drie ‘branche-gesprekken’: in drie sessies (de toekomst van de markt, bosbouw in binnen- en buitenland en houtverduurzaming) gaat hij met deskundigen uit de houtbranche in gesprek over actuele thema’s.

De Houtwereld Praktijkdag 2023 is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de houtbranche en daarbij ook graag het gesprek aanknoopt met branchegenoten. Toekennen van kaarten gaat op volgorde van aanmelding en beschikbaarheid: de twee excursielocaties hebben maar beperkt capaciteit.

Meld je dus snel aan!

De Houtwereld Praktijkdag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsor Houtwereld Praktijkdag Anker Stuy
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Carpentier
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Duivenstein
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Lambert van den Bosch
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor PPG Wood Finishes
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Remmers
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Leitz
Vandecasteele
Acadon
HAVEP