Sprekers Houtdag 2021

Satoru Muneda

Oprichter Machi Machi Architects, Amsterdam. Zowel in Japan als Nederland gediplomeerd architect. Streeft naar introductie van nieuwe architectuurconcepten door kennis en ervaring over ontwerp en technologie uit beide landen te combineren.

Tim Stins

Tim Stins

Studeerde dit jaar af aan de TU Delft, Bouwkunde, afstudeerrichting: demontabele houten hoogbouw. Zijn eindstudie concentreerde zich op het indexeerbaar maken van de demontabiliteit van recent gerealiseerde hoogbouwprojecten. De resultaten van dit onderzoek zijn meegenomen in het ontwerp van een voorbeeldproject: een demonteerbaar hoog houten gebouw, gesitueerd in de Binckhorst, Den Haag.

Bram Niessen

Bram Niessen,

Is werkzaam als constructeur bij JVZ ingenieurs. Rondde na respectievelijk MBO bouwkunde en HBO bouwkunde recent zijn ‘Master in Structural engineering’ af. Bestudeerde daarvoor de dimensionering van vloeren van clt in relatie tot eisen en normen over (akoestische) trillingen.

Jan Maurits Schouten

Jan Maurits Schouten

Hoofdredacteur van Het Houtblad, filosoof van opleiding en een ervaren vaktijdschriftjournalist. Hij verzorgt de presentatie van de Houtdag 2021 .