Sprekers Houtwereld Praktijkdag

Branchegesprek: ‘Personeel: werven en opleiden’

Ine van Gerwen-Gooskens

Is CFO bij het familiebedrijf Gooskens Hout Groep (uit 1863). Gooskens is zeer actief als leerbedrijf. Ze maakt ook deel uit van de werkgeversdelegatie van de VVNH in de cao-onderhandelingen. Welke kansen en bedreigingen zijn er voor de branche om nieuwe medewerkers te werven en te behouden voor de branche?

Branchegesprek: ‘Kansen in de Houtbouwrevolutie’

Thomas Bedaux

Thomas Bedaux

Architect bij Bedaux De Brouwer Architecten en de ontwerper achter Van Goeden Huizen, een woningbouwconcept waarin Bedaux de Brouwer Architecten, bouwbedrijf Van Gisbergen en Timmerfabriek Frank van Roij samen werken.

Hans van der Grinten

Werkzaam bij ARCON Houtconstructies. Weet als houtconstructeur ‘alles’ over wat je een houtconstructie aankan. Rekende ook aan het HAVEP-gebouw.

Bas Boerboom

Bas Boerboom, dga van de Boerboom Houtgroep. Zijn bedrijf speelt in op de stijgende vraag naar (constructief) hout in de bouw. Ontwikkelt de eerste CLT-fabriek van Nederland. Hoe ver staat het met die plannen? Welke voordelen biedt het om zelf kruislaaghout te maken?

Branchegesprek: ‘Hout uit verre landen’

Liesbeth Gort_HWPD 2023

Liesbeth Gort

Co-founder en CEO bij Treevive. De handel in carbon credits is zich aan het ontwikkelen. Kan dit een stabiele extra inkomstenbron vormen voor bosbeheerders?

Robbert Jan Dekker

Eigenaar bij Koninklijke Dekker Hout. Het bedrijf beschikt over eigen bosconcessies waar het bos volgens de FSC-normen wordt geoogst. Zijn zulke strenge eisen wel realistisch voor de tropische bosbouw?

Evan Buytendijk

Evan Buytendijk

Eigenaar/directeur bij Ingenieursbureau Evan Buytendijk, met veel ervaring in auditing en certificering. Kunnen we altijd blindelings van audits uitgaan? Zijn er verbeterpunten?

Dit zijn de eerste sprekers van de Houtwereld Praktijkdag. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de rest van de sprekers.

De Houtwereld Praktijkdag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsor Houtwereld Praktijkdag Anker Stuy
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Carpentier
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Duivenstein
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Lambert van den Bosch
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor PPG Wood Finishes
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Remmers
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Leitz
Vandecasteele
Acadon
HAVEP