Sprekers Houtwereld Praktijkdag

Branchegesprek: ‘Personeel: werven en opleiden’

Marjon van Dam

Marjon van Dam is Secretaris Sociale Zaken bij de VVNH en heeft ook duurzame inzetbaarheid in haar portefeuille: welke mogelijkheden zijn er om oudere werknemers naar ieders tevredenheid in dienst te houden?

Ine van Gerwen-Gooskens

Is CFO bij het familiebedrijf Gooskens Hout Groep (uit 1863). Gooskens is zeer actief als leerbedrijf. Ze maakt ook deel uit van de werkgeversdelegatie van de VVNH in de cao-onderhandelingen. Welke kansen en bedreigingen zijn er voor de branche om nieuwe medewerkers te werven en te behouden voor de branche?

Branchegesprek: ‘Kansen in de Houtbouwrevolutie’

Thomas Bedaux

Thomas Bedaux

Architect bij Bedaux de Brouwer Architecten en de ontwerper achter Van Goeden Huizen, een woningbouwconcept waarin Bedaux de Brouwer Architecten, bouwbedrijf Van Gisbergen en Timmerfabriek Frank van Roij samen werken.

Hans van der Grinten

Werkzaam bij ARCON Houtconstructies. Weet als houtconstructeur ‘alles’ over wat je een houtconstructie aankan. Rekende ook aan het HAVEP-gebouw.

Bas Boerboom

Bas Boerboom, dga van de Boerboom Houtgroep. Zijn bedrijf speelt in op de stijgende vraag naar (constructief) hout in de bouw. Ontwikkelt de eerste CLT-fabriek van Nederland. Hoe ver staat het met die plannen? Welke voordelen biedt het om zelf kruislaaghout te maken?

Branchegesprek: ‘Hout uit verre landen’

Esther Boer

Werkzaam bij Form International B.V. De handel in carbon credits is zich aan het ontwikkelen. Kan dit een stabiele extra inkomstenbron vormen voor bosbeheerders?

Robbert Jan Dekker

Eigenaar bij Koninklijke Dekker Hout. Het bedrijf beschikt over eigen bosconcessies waar het bos volgens de FSC-normen wordt geoogst. Zijn zulke strenge eisen wel realistisch voor de tropische bosbouw?

Evan Buytendijk

Evan Buytendijk

Eigenaar/directeur bij Ingenieursbureau Evan Buytendijk, met veel ervaring in auditing en certificering. Kunnen we altijd blindelings van audits uitgaan? Zijn er verbeterpunten?

De Houtwereld Praktijkdag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsor Houtwereld Praktijkdag Anker Stuy
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Carpentier
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Duivenstein
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Lambert van den Bosch
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor PPG Wood Finishes
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Remmers
Houtwereld Praktijkdag 2023 sponsor Leitz
Vandecasteele
Acadon
Houtwereldpraktijkdag 2023 HAVEP
Houtwereldpraktijkdag 2023 Accoya
Houtwereldpraktijkdag 2023 Arcon
Houtwereldpraktijkdag 2023 Evan Buytendijk
Houtwereld Praktijkdag 2023 LDC Wood
Houtwereld Praktijkdag 2023 Jeno Wood
Houtwereld Praktijkdag 2023 LeMahieu