Ga naar hoofdinhoud

Het Houtblad organiseert Nationaal Digitaal Houtbouwcongres 1 okt

De inschrijving is geopend voor het ‘Nationaal Digitaal Houtbouwcongres 2020, grootschalige woningbouw in hout’. De middag van 1 oktober biedt een gevarieerd programma. Over hoe houtbouw kan helpen bij het lenigen van de woningnood.

Klik hier voor meer informatie en het aanmelden voor het Nationale Digitale Houtbouwcongres

Het congres is volledig online. Het is veel meer dan ‘zomaar’ een sessie via Zoom of Teams. De bezoeker wordt ontvangen aan een virtuele balie, kan door virtuele gangen dwalen, virtuele stands van sponsoren bezoeken, andere bezoekers ontmoeten, key-note sprekers beluisteren en een keuze maken uit een rijkgevuld aanbod aan parallelsessies. In tegenstelling tot een ‘fysiek’ congres kunnen bezoekers de parallelsessies die ze gemist hebben later alsnog terugkijken.

Het Houtblad organiseert dit Nationale Digitale Houtbouwcongres samen met Leen Borst van Snitker/Borst architecten. In onderstaande videoboodschap legt Leen Borst de aanleiding en urgentie van het congres uit.

Het is van groot belang voor de duurzaamheid van de gebouwde omgeving en voor de opslag van CO2 dat er meer met hout gebouwd gaat worden in Nederland. Het inzicht is er, het materiaal is er en de technieken zijn beschikbaar. Nu is het zaak dat ontwikkelaars, corporaties, investeerders én bouwbedrijven de stap maken en daadwerkelijk de woningbouwopgave in ons land met houtbouw gaan aanpakken.

Klik hier voor meer informatie over het congres en om u aan te melden.

Het Houtblad-hoofdredacteur Jan Maurits Schouten roept ook op om deel te nemen aan het Nationaal Digitaal Houtbouwcongres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer