Ga naar hoofdinhoud

FAQ

Op Houtwereld.nl kunt u de digitale versie van het vakblad Houtwereld lezen. Deze service is alleen toegankelijk voor abonnees op deze vakbladen. Bent u abonnee, klik dan hier om uw account te activeren. Wilt u een abonnement, sluit er dan hier één af.

Abonnementen

U kunt zich via de website of via onze klantenservice abonneren via: abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648. Bekijk alle abonnementsvormen op www.houtwereld.nl/abonneren.

Er zijn twee abonnementsvormen:

– Houtwereld.nl Digitaal

– Houtwereld jaarabonnement (magazine + online toegang)

Bekijk alle abonnementsvormen op www.houtwereld.nl/abonneren/.

Wanneer u een abonnement afsluit via de website van Houtwereld.nl of via de klantenservice, dan ontvangt u een factuur per e-mail of post. Ook kunt u kiezen voor een betaling via iDEAL.

U kunt uw relatienummer vinden op de wikkel van het magazine of, wanneer u kunt inloggen op Houtwereld.nl, onder ‘Mijn gegevens’. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via: abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.

Ook als u niet in Nederland of België woont, kunt u gewoon een account aanmaken of een abonnement nemen. Bij een abonnement zijn wij, door de hogere verzend- en handlingskosten, genoodzaakt een aangepast tarief te rekenen. Neem contact met ons op voor het voor u geldende tarief (afhankelijk van de verzendkosten naar het betreffende land).

Nee, tenzij expliciet anders vermeld, zijn alle abonnementen die u afsluit tot wederopzegging en worden deze automatisch verlengd.

U kunt uw abonnement zowel telefonisch als per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze klantenservice. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand voor afloop van uw abonnementsperiode.

Heeft u al een abonnement op Houtwereld.nl en wilt u overstappen naar een ander abonnement? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. E-mail: abonneren@eisma.nl of telefonisch 088 – 22 66 648.

Voor het doorgeven van adreswijzigingen of klachten over de bezorging kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail: abonneren@eisma.nl of telefonisch 088 – 22 66 648.

Registreren

Bij een jaarabonnement ontvangt u het 11 x per jaar het magazine, heeft u onbeperkt toegang op Houtwereld.nl, kunt u alle digitale versies inzien en ontvangt u onze nieuwsbrieven.

Een deel van de website blijft vrij toegankelijk; hier hoeft u niet voor in te loggen en een (betaald) abonnement voor af te sluiten. Echter, een select deel van de website is enkel toegankelijk voor onze abonnees van het online magazine of het jaarabonnement; zij hebben toegang tot de gehele website.

Op de website van Houtwereld.nl kunt u alle soorten abonnementen vinden: www.houtwereld.nl/abonneren.

Een account is voor één gebruiker. Het account voor uw Digitaal of jaarabonnement is voor u persoonlijk en gekoppeld aan uw persoonlijke (bedrijfs)gegevens. Het is niet toegestaan uw inloggegevens intern of extern te verspreiden. Bent u geïnteresseerd in een inlog voor meerdere personen van uw organisatie, neem dan contact op met onze klantenservice via: abonnement@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648. Wij maken graag een aantrekkelijk voorstel voor uw bedrijf.

Er is op dit moment geen beperking in het aantal apparaten waar u tegelijk mee kunt inloggen.

De bevestigingsmail om uw account te activeren kan in de spamfolder terecht komen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via: abonnement@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.

Het online magazine is een 1-op-1 kopie van ons papieren magazine. Het papieren magazine ontvangt u van ons wanneer u een vakblad + online abonnement heeft.

Digitale abonnees ontvangen niet het papieren magazine, maar hebben wel inzage in de digitale versie hiervan. Zo kunt u dus ook de informatie uit het magazine lezen.

Websitebezoekers zonder digitaal abonnement hebben geen toegang tot het digitale magazine.

Uw gegevens zijn terug te vinden onder ’Mijn gegevens’ op de website van Houtwereld.

U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice via abonnement@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.

Inloggen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op ´Wachtwoord vergeten` bij het inlogscherm. U komt dan op een pagina waar u de stappen kunt volgen. U kunt ook contact met ons opnemen via abonnement@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.

Bij een foutieve inlogpoging ontvangt u een link die u naar de ‘Wachtwoord vergeten’-pagina verwijst.

U kunt uw wachtwoord wijzigen bij ´Mijn gegevens´.

U kunt uw e-mailadres wijzigen bij´Mijn gegevens´.

Als u een nieuw e-mailadres heeft, kunt u uw oude e-mailadres veranderen in uw huidige/nieuwe e-mailadres. Hiervoor dient u eerst in te loggen met uw oude e-mailadres en wachtwoord. Bij ‘Mijn gegevens’ kunt u vervolgens uw e-mailadres wijzigen naar uw huidige/nieuwe e-mailadres.