Ga naar hoofdinhoud

Wim van Gompel overleden

Op 16 juli is Wim van Gompel op 75-jarige leeftijd overleden. Van Gompel was nog altijd actief als zelfstandig houtagent met zijn bedrijf Trans Asia Timber. Met veel passie verkocht en bemiddelde hij bijna 40 jaar lang in voornamelijk Maleisisch gezaagd en bewerkt hout. Daarnaast voerde hij officiële inspecties uit en trad daarbij op als bemiddelaar. Ook was hij een tijd marktrapporteur voor de ITTO en MTC.

Wim van Gompel deelde graag zijn kennis van de Aziatische houtmarkt. Twee decennia lang heeft hij voor Houtwereld geschreven, voornamelijk over de Maleisische marktsituatie. Recent nog kon hij het niet laten over een bepaald onderwerp contact op te nemen met de redactie. Zijn bijdrage aan Houtwereld werd zeer gewaardeerd.

Voor hij voor zichzelf begon, richtte hij zich al op de Aziatische markt in dienst van Maatschappij de Fijnhouthandel, De Bruijne Houtimport, Deli Maatschappij Internationaal en Jongeneel. Door zijn werk heeft hij een grote voorliefde opgebouwd voor het ‘Verre Oosten’. Ondanks zijn leeftijd en langdurige ziekte bleef Wim van Gompel actief met zijn bedrijf, zij het op een lager pitje. Trans Asia Timber zal nu stoppen te bestaan.

Wim van Gompel laat een echtgenoot, drie kinderen en acht kleinkinderen na. Familie en vrienden zullen in besloten kring afscheid van hem nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer