Ga naar hoofdinhoud

Met Jemaakthetmethout.nl werven drie bedrijven samen personeel

Drie Achterhoekse bedrijven werven via de website www.jemaakthetmethout.nl gezamenlijk personeel. Op 9 mei houden de firma’s Arco, Wiggers, en Heesen Yachts Interiors alle drie een inloopavond om openstaande vacatures te vervullen.

De drie Winterswijkse ondernemingen Arco, Wiggers, en Heesen Yachts Interiors openen hun deuren van 16.30 tot 20.30 uur. De unieke houtbewerkers verwerken elk op hun eigen manier hout en houtproducten en om nieuwe medewerkers te vinden zetten ze www.jemaakthetmethout.nl in.

Tijdens de open avond leiden hun medewerkers de bezoekers rond en vertellen ze over de carrièremogelijkheden in houtbewerking. Vacatures die open staan zijn bijvoorbeeld die van machinaal houtbewerker, operator schaafmachine, meubelmaker en meubelspuiter.

Wervingscampagnes houtbedrijven

ARCO
Vakmanschap van de 21 eeuw. Unieke duurzame houten tafels maken voor A-merken zoals Apple, Google en booking.com. Bij Arco kan het! Met een hecht team van 45 bevlogen vakmensen werken we elke dag aan onze missie: dé tafelmaker van Europa te zijn en te blijven. We bouwen al 119 jaar op onze ervaring en vakmanschap. Nog geen ervaring en wil je het vak bij ons leren? Ook dan zijn er mogelijkheden. We zijn altijd op zoek naar talent, verras ons met een open sollicitatie!

HEESEN YACHTS INTERIORS
‘Met veel toewijding, geduld en plezier bouwen wij de meest exclusieve interieurs voor de superjachten van Heesen. Droomjachten van 50 tot wel 80 meter. Heesen blijft groeien dus ook in Winterswijk ziet de toekomst er goed uit. En we zoeken nieuwe collega’s. Meubelmakers, spuiters, en machinaal houtbewerkers die alle ruimte voor kwaliteit krijgen. Je werkt met exclusieve materialen, veel variatie, in een collegiale sfeer. Ook voor leren en werken bieden we volop mogelijkheden, met ons BBL-traject. Klinkt goed? Kom dan bij ons aan boord!

WIGGERS
Het product, de techniek, de aanpak, de werkwijze en de branches waarin we actief zijn, maken van Wiggers een meer dan interessante werkgever. Wij kunnen op verschillende vakgebieden versterkingen gebruiken. Mensen die met ons willen meewerken aan onze missie en tegelijkertijd zichzelf willen ontwikkelen. Bekijk onze vacatures en laat wat van je horen. Of tip diegene die in jouw ogen een echte versterking voor Wiggers is.

Gooskens Hout

Gooskens Hout pakt ook een actieve rol in het werven van personeel. Op haar locaties zijn ook regelmatig open dagen voor scholieren en studenten. Zo proberen ze mensen te interesseren voor het mooie houtvak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer