Ga naar hoofdinhoud

Overname afgerond

De overname van Weekamp Deuren door Deli Home is nu formeel een feit.

Deli Home (een participatie van NPM Capital) produceert en distribueert constructieve en decoratieve woonproducten. Voor de eerder aangekondigde acquisitie van Weekamp was het nog even wachten op goedkeuring van de ACM, die op 24 oktober is verkregen. Op 4 november vond de ondertekening van de overnamestukken plaats op het hoofdkantoor van Deli Home in Gorinchem.

Meerdere fabrieken

De activiteiten van Deli Home en Weekamp sluiten op elkaar aan. Deli Home heeft een goede handelspositie in zowel binnen- als buitendeuren. Het assortiment van Weekamp Deuren omvat voordeuren, achter- en terrasdeuren, garagedeuren, binnendeuren, toebehoren en services. Maatwerk is mogelijk dankzij eigen fabrieken in Dedemsvaart, Tsjechië en Indonesië.

Schaalvergroting

De overname van Weekamp past binnen Deli Home’s strategie van internationalisering, schaalvergroting, maatwerkoplossingen en uitbreiding van het aandeel van eigen productie. Door de krachtenbundeling ontstaat er een deurenspecialist met ruim € 100 miljoen omzet en bijna duizend medewerkers.

(Op de foto links Johan Weekamp (CEO Weekamp Deuren) en Victor Aquina, CEO Deli Home)

Lees ook: Skantrae en Weekamp worden zusters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer