Ga naar hoofdinhoud

Dubbele winst voor Prefabmaat

Prefabmaat heeft op de Bouwbeurs twee awards in de wacht gesleept. Naast de publieksprijs won het bedrijf van Joris Roelink ook een prijs van de vakjury.

De winnaars werden maandag 6 februari bekendgemaakt op de openingsdag van de BouwBeurs in Utrecht. De Bouwbeurs Awards werden dit jaar voor het eerst uitgereikt om aandacht te geven aan de innovaties in de bouwbranche. De twee andere winnaars zijn Fassat Geveltechniek en Zehnder.

Voor Prefabmaat – een zojuist begonnen bedrijf dat prefab bouwen mogelijk maakt voor kleinere aannemers en zzp’ers – brengt de dubbele winst vertrouwen naar de klant toe, legt oprichter Joris Roelink uit. En voor zijn bedrijf energie om door te ontwikkelen op basis van de klantvraag. ‘En energie is alles.’

Wat is Prefabmaat

‘Veel moeten doen in weinig tijd. Op een manier die vaak behoorlijk zwaar is. Het is typerend voor de bouw.’ Maar volgens Joris Roelink niet per se meer nodig. Hij bedacht Prefabmaat.com, waar je online een prefab dakkapel of HSB-wand(en) kunt bestellen.

via de configurator op Prefabmaat.com kun je een prefab dakkapel bestellen. Of prefab HSB-wanden voor uit- en aanbouwen en bergingen. Op maat en naar eigen wens. ’24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dus altijd wanneer het jou uitkomt. Geleverd op een dag en een locatie die jij bepaalt.’

Timmerfabriek Neede maakt de HSB-wanden voor Roelink.

Eén reactie op “Dubbele winst voor Prefabmaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer