Ga naar hoofdinhoud

TABS Holland praat over productdata

Hout- en bouwmaterialenconcern TABS Holland neemt donderdag 22 april deel aan een webinar over het belang van productdata in de waardeketen.

Als gevolg van de toenemende vraag naar informatie in de keten groeit de hoeveelheid productdata exponentieel. De consistentie van deze gegevens is daarbij een ‘must’. Het op peil houden van de datakwaliteit blijkt voor veel organisaties echter een serieuze uitdaging. Want hoe zorg je voor een consistente en juiste datastroom in de complete keten?

Mogelijkheden en uitdagingen

Organisator Acorel gaat in een webinar hierover in gesprek met Intergamma en TABS Holland, bekend van onder andere PontMeyer en Jongeneel. Retailer Intergamma (moederbedrijf van Gamma en Karwei) kaart het belang van productdata aan. Ook maken interessante voorbeelden duidelijk hoe onmisbaar juiste gegevens zijn. Namens TABS Holland belicht manager Jaap van der Vijver de mogelijkheden en uitdagingen rondom productdata, vanuit het perspectief van de groothandel.

Deelnemers aan het online congres krijgen antwoorden op vragen als: Wat is het belang van accurate productdata? Wat is de huidige stand van zaken binnen de waardeketen? Is iedereen al zover? Welke datastromen komen we tegen in deze waardeketen? En welke mogelijkheden ondersteunen dit? Wat is de visie op de toekomst? Hoe start je met het op orde brengen van jouw productdata en wat als je dit niet doet?

Het webinar duurt van 11.00 tot 12.00 uur. Klik hier voor meer informatie en deelname.

Lees ook: Houtsector versnelt digitalisering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer